Tuggat, målat och lyssnat

En riktigt aktiv sista dag, innan det är dags att återgå till jobbet efter semestern, blev det. Startade med att klippa gräset på min "lilla" tomt. 1,5 timme i solen med klipparen gjorde mig både svettig, törstig som kräftröd. :-) Sen var det dags att ta tag i måleriarbetet för balkongräcket. Hade nästan 60 kvar att måla av de 102 som ska målas. Började på och stryka och kom efter ett tag in i "flytet"... Ni vet när man bara gör nånting utan att tänka på det och allt bara flyter på ändå... Timmarna rullade på och helt plötsligt var det fixat.. Nu återstår en strykning på baksidan samt en till strykning på sidorna innan det ska monteras och "målas ihop".. Det går inte fort, men det går framåt.. :D Att sen ÖSK lyckades plocka 3 pinnar av Gefle på bortaplan, gjorde dagen än mer underbar.. Nu är det snart dags att lägga sig och försöka somna. Kl 5 ringer klockan och då är jag garanterat inte lika pigg som nu..

VM-kvallottning

Då sitter man och ska se vilka motståndare Sverige ska få i sin VM-kvalgrupp till fotbolls-VM 2014 i Brasilien, detta trots att pågående EM-kval inte är färdigspelat förrän i höst. Vore inte dumt med nåt "stort" landslag i gruppen, samtidigt som man vill ha en så lätt grupp som möjligt... Hmm... Tydligen snart dax, så då får man se vilka kvalmatcher man ska skaffa biljetter till. ------- Då kör vi... :P Grupp A Wales Makedonien Skottland Belgien Serbien Kroatien Grupp B Malta Armenien Bulgarien Tjeckien Danmark Italien Grupp C Kazakstan Färöarna Österrike Irland Sverige Tyskland Grupp D Andorra Estland Rumänien Ungern Turkiet Holland Grupp E Island Cypern Albanien Schweiz Slovenien Norge Grupp F Luxemburg Azerbadjan Nordirland Israel Ryssland Portugal Grupp G Liechtenstein Lettland Litauen Bosnien-Herzegovina Slovakien Grekland Grupp H San Marino Moldavien Polen Ukraina Montenegro England Grupp I Finland Georgien Vitryssland Frankrike Spanien Huvva... Det var ingen lätt grupp vi hamnade i direkt... Tyskland känns som en hård nöt att knäcka... Nåja, blir några roliga, spännande matcher att följa... :P

Suget i magen

Som ensamstående pappa med barn som bor hos mig stora delar av tiden, får jag alltid ett otäckt sug i magen när jag ska lämna honom till sin mamma. På nåt sätt känns det som om man borde vänja sig vid detta, men inte... Klumpen, suget och en känsla av sorgsamhet tar över varje gång. När vi nu haft i stort sett tre veckors oavbruten semester tillsammans, med hur mycket skoj som helst så kändes det om möjligt än värre att lämna honom igår. Som tur är så finns en hel del att pyssla med i huset, så jag tog tag i det direkt och fortsatte måla på det nya balkongräcket. Sen återkommer känslan av tomhet och ensamhet när det är kvällning, mat och så småningom dags att sova... Visst kan det vara jobbigt emellanåt som ensamförälder, men allt det uppvägs av allt det roliga, underbara det är att ha ett barn, se det växa upp, utvecklas och bli en individ. Nu får jag vänta en vecka till jag får träffa honom igen.. Längtar redan! Får passa på att göra klart så mycket som möjligt av pågående rustarbete och övrig skötsel så länge.