Rynkeby juice

Då har man anmält sitt intresse att via Smartson, få bli testpilot av Rynkebys juicer med en liten twist. Det verkar rent allmänt vara en spännande produkt och hoppas verkligen att jag och grabben får möjlighet att testa den. [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=GpxtzPXyr4M[/youtube] Återkommer med mer information om jag skulle lyckas bli en av de utvalda.

Rea på Hotels.com

Nu har Hotels.com en galen 48-timmars lyxhotellsrea med upp till 50% rabatt på resmål i Amerika, Asien och Stillahavsområdet. Rean börjar: Tisdag 23/8 00.01 Rean slutar: Onsdag 24/8 23.59 Boka hotell till mellan följande datum: 23/8-31/10 Upp till 50 % rabatt på lyxhotell - under endast 48 timmar! Länken till rean: Hotels.com

Historisk måndag?

Jag vet inte om jag inte hängt med den senaste tiden om utvecklingen i Libyen, men efter det första försöket av rebellerna att störta Khadaffi så har jag inte hört nånting. Här om dagen började helt plötsligt rapporter komma in om att rebeller började inta fästen runt och omkring Tripoli. Sen verkar det ha gått väldigt fort, som en mänsklig tsunami som bara ökar i styrka. Idag verkar det som om den sista striden är nära och kanske är det bara timmar kvar innan Khadaffis välde är störtat. På Aftonbladet kan man följa utvecklingen.