Packad&glad

Sådärja, nu hoppas jag att jag fått med mig allt i resväskan. Känns alltid som att man glömt nåt och i slutänden visar det sig att man tagit med sig för mycket istället... 15:48 startar etapp 1 av långhelgens äventyr.  Avgång med tåg från Kopparberg för vidare resa mot dagens slutdestination Scandic Bromma. Kan nog mycket väl bli en kall Mariestads på hotellet sen för att fira långhelgen... :mrgreen:

Villaägarna v. 19

Ingen lycka hittills i Villaägarnas stora tävling. Nu går den in på sista veckan och jag satsar på dels de stenar jag försökt vinna nu i alla veckor, samt ett utomhus-spa... Får se om lyckan kan stå mig bi den här gången... Länkar till mina bidrag som ni gärna får rösta på om ni vill... http://www.villaagarna.se/Hustavlingen/Alla-tavlingar/Vecka-19/Stenbolaget/Leif-H229kan-Wirgart/ http://www.villaagarna.se/Hustavlingen/Alla-tavlingar/Vecka-19/Nordiska-kvalitetspooler/Leif-H229kan-Wirgart/

Resa hit o dit

Jahaja, idag drog mamma, pappa och brorsan till London... Själv blir det hem att hämta Anton på dagis, hämta in lite post mm för ovanstående och sen börja på att packa väskan inför min lilla utflykt. Ska bli kul och än roligare blir det ju om Sverige lyckas tvåla dit Tyskland ikväll... =)